Se vidimo na Informativi 2019, v dvorani A2

Najboljši študenti in mladi programerji, pridružite se nam na dogodku Informativa 2019, 25. in 26. januarja na Gospodarskem razstavišču v dvorani A2.

Želimo spoznati vse, ki se trudite postati top razvijalci in arhitekti CRM sistemov, Devops rešitev in digitalnih mikro storitvenih platform. In vas veseli ustvarjanje in razvoj novih produktov.

V IN2 smo znani po hitrih razvojnih ciklih, prevzemom najbolj zahtevnih nalog in inovativnosti. Ponujamo priložnosti za strokovno rast, osebni razvoj in mreženje.

S seboj prinesite življenjepis in veliko mero dobre volje. Morda bomo izbrali prav tebe za naš program študijske prakse ali štipendijo.

Predprijave za študijsko prakso ali delo sprejemamo tukaj

 

Nekaj koristnih nasvetov za udeležbo na Informativi 2019

 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO

IN2 smo vertikalni specialisti za jedrne, CRM in DMS rešitve za zavarovalnice, banke, infrastrukturna in proizvodna podjetja. Danes zavarovalnice in druge velike industrije iščejo načine, da povežejo svoje sisteme in podatke z internetom in pri določitvi premij upoštevajo, kaj ljudje počnemo vsak dan. INsurance2 DIGITAL je mikro-storitvena platforma, ki jim to omogoča. Sprejema podatke iz pametnih naprav, domov, vozil. Na enem mestu združuje vse podatke o uporabnikih. Vsebuje poslovno logiko potrebno za izračune in prodajo storitev. Z našimi rešitvami in storitvami pomagamo velikim podjetjem, kot to Adriatic, Vzajemna, SAVA, ŽITO. IN2 GRUPA in del mednarodne skupine Constollation Software, enega največjih svetovnih IT podjetij specializiranih za rešitve po poslovnih vertikalah, s 125.000 strank v 100 državah.

Blog

Zadnje zapisano

DIGITAL CUSTOMER rešitev predstavljena na DIA Munchen

Here’s why everyone benefits from CRM

Functionality - the new product category