Zavarovalništvo 4.0

HITRO POVEZOVANJE APLIKACIJ IN ZALEDJA

ZAVAROVALNIŠTVO 4.0 je naš najsodobnejši koncept povezovanja zavarovancev do vsebin in informacij, ki se nahajajo v zalednih sistemih. Temelji na novi INsurance2 digitalni platformi, ki je tesno uparjena v vse zaledne sisteme in odprta za nove spletne storitve.

Zavarovanje nas je zadnjih 250 let varovalo v poslu, pri raziskovanju sveta in iskanju razburljivih doživetij. To počne tudi danes. Vendar načini na katere se lotevamo vseh teh aktivnosti so se dramatično spremenili.

Delamo v pisarni, na poti, doma in med dopustom. Ne skrbi nas le udarec strele. Zavarovali bi vse od zdravja domačega ljubljenčka do izgube slovesa na internetu. Med tekom beležimo srčni utrip. S pomočjo satelitov izdelujemo infografike o prekolesarjenih progah. V zameno za všečke na internetu objavljamo najbolj drzne podvige, s katerimi spodbujamo druge.

 

Zaupajo nam

VZAJEMNA

Parnerstva

ORACLE

MICROSOFT

1
ZAVAROVALNIŠTVO 4.0

Najsodobnejši koncept povezovanja zavarovancev in vsebin ter informacij iz zalednih sistemov.

ZAVAROVALNICA, KI JE V TRENDU

Zato iščemo storitve, ki se čim bolj podrejajo našim željam, pričakovanjem in muham. Želimo zavarovalnico, ki nam šteje v dobro zdrave in skrbne življenjske izbire. S katero se lahko pogovarjamo brez naročila termina. Takšno, ki posnema najnovejše trende dela, življenja in družbenih omrežij. Redno prilagaja vmesnike, spletne storitve in uporabne informacije.

Vse to je preprosto dojeti, a včasih težko uresničiti. Zaledni sistemi so po definiciji robustni in varni. Najboljši med njimi, kot INsurance2, so izjemno hitro prilagodljivi, po »starem štetju«. To pomeni, da za prilagoditev produktov ne potrebujejo mesece, ampak dan, dva. Vendar po novem štetju »dan ali dva« ni dovolj. Potrebna je enovita uporabniška izkušnja, vedno, povsod in nenehno.

Zato smo v IN2 razvili ZAVAROVALNIŠTVO 4.0.

POVEZANE OBSTOJEČE REŠITVE + REVOLUCIONARNA NOVOST

ZAVAROVALNIŠTVO 4.0 odpravlja nepotrebna podvajanja. Podatki in vsebine iz različnih sistemov se uredijo in pripeljejo do enega mesta. Mnogo lažje in hitreje se dodajajo nove funkcionalnosti. Zajema se več podatkov iz naprav, senzorjev in javnih virov. Marketing in prodaja nagovarjata zavarovance s ponudbami in paketi po meri. Zavarovalnica je prisotna vsepovsod tam, kjer se nahajajo uporabniki. Zato zavarovanci mnogo raje uporabljajo njene spletne in mobilne storitve. IT oddelek ima bistveno več nadzora nad tehnologijo. Uprava spremlja dogajanje v realnem času. Vse to je možno zaradi sozvočja naslednjih IN2 tehnologij:

INsurance2 DIGITALNA platforma

Tehnologija, ki omogoča komunikacijo, prodajo in podporo na polnovreden omni-channel način, hitrejšo uvedbo novih storitev ter lažji razvoj prilagojenih zavarovalniških produktov.

INsurance2 CORE jedrna rešitev

Najboljša jedrna rešitev za zavarovalnice, ki poveže vse vidike zavarovanja.

IN2 CRM

Rešitev za upravljanje odnosov s strankami, prilagojena za zavarovalnice.

BusinessConnect brezpapirno poslovanje

Rešitev za upravljanje z dokumenti, povezana z drugimi sistemi.

INsurance2 GO mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija za osebno komunikacijo z zavarovanci, pripravo individualnih ponudb in prodajo storitev.